Portakal Uçucu Yağı
Portakal Uçucu Yağı

Portakal Uçucu Yağı

Fiyat : ₺70,00(KDV Dahil)

Portakal Kabuğundan soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmiştir. Sadece saf portakal uçucu yağı içerir.

 

Ingredients: Citrus sinensis peel oil 

 

20 ml

 

C vitamini deposudur. Olgun, kuru ve hassas ciltlerde kullanılabilir. Ciltte canlandırıcı ve ince kırışıklıklarda yapılandırıcı etkisi bulunur. Cildin yenilenmesine yardımcı olur ve elastikiyetini arttırır. Sivilceye yatkın ciltlerde kullanılır.

Cildi sıkılaştırarak görünümünü düzeltir. Selülit ürünlerinde kullanımı yaygındır.
Saç köklerinin beslenmesine, kırık saçların onarılmasına yardımcı olur.Olağanüstü güçlü kokusunun aromaterapide yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri bulunmaktadır. Ruhu canlandıran, enerji ve mutluluk veren etkileri olduğu bilinmektedir.

ESANSİYEL (UÇUCU) YAĞLAR;

 

Milattan önce 3000 yılından beri bilinen, tıpta, alternatif tedavide ve kozmetikte kullanılan, bitkilerden buhar distilasyonu ve press yöntemi ile elde edilen esansiyel yağlardır.
Bitkilerin çiçek, meyve, kabuk, yaprak, kök, reçine ve odun kısımlarından elde edilebilir. Bitkinin kendinden 100 kat daha güçlü etkilere sahiptir. Bir damlası bile hormonları uyaracak kadar kuvvetlidir. Bir uzmana danışarak oranlarda  kullanılmalıdır.
Esansiyel yağlar gözle temas ettirilmemelidir.
Hamile ve bebeklerde dikkatli kullanılmalıdır.

İlaç değildir. Türk Gıda Kodeksine Uygun Olarak Üretilmiştir.
Buhurdanlıkta veya difüzerde kokulandırmada kullanılabilir.
Ciltte kullanımında mutlaka taşıyıcı, sabit bir yağa eklenerek doğru oranlarda kullanılmalıdır.

İşletme Kayıt No: TR-06-K-061408