100 TL Üzeri Ücretsiz Kargo

Sevdikleriniz için özel el yapımı ahşap kutusunda en özel Aromaterapi  yağlarından oluşan, %100 doğal, mis kokulu, zarif, şık bir hediye.

Satın aldığınız hediyenin hediye ettiğiniz kişinin adresine iletilmesini istiyorsanız; Teslimat adresine arkadaşınızın adresini ekleyip, not kısmına hediye içine koymak istediğiniz notu yazabilirsiniz.

Set içeriği;

Özel El Yapımı Ahşap Kutu

Rosece Lavanta Esansiyel Yağı

20 ml

Rosece Biberiye Esansiyel Yağı

20 ml

Rosece Jojoba Yağı

30 ml

Rosece Buğday Tohumu Yağı

30 ml

(fotoğraftaki diğer objeler dekoratiftir)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lavanta Esansiyel Yağı

Sadece doğal Lavanta Esansiyel Yağı içerir.

%100 Saftır.

Ingredients: Lavandula intermedia oil

Belgelenmiş tarihi 2500 yıl öncesine kadar uzanır. İsmi, latince yıkamak, temizlenmek ve berraklaşmak anlamına gelen “Lavare” sözcüğünden gelir.
Hassas veya yağlı ciltler için uygundur. Lavanta kokusu rahatlatıcı, yatıştırıcıdır. Dengeleyici, rahatlatıcı etkisi bulunur. Sebum üretimini dengeler. Cildi temizler, sakinleştirir.
Sivilce ve akne oluşturan etkenlere karşı cildin korunmasına destek olur.
Saç derisinin sağlığında önemli rol oynar.
Haşerelerin doğal yolla uzaklaşmasını sağlar.

  • Doğal bir sabit yağa %1 oranında kullanarak cildinizde uygulayabilirsiniz ya da şakaklarınıza, bileklerinize masaj yapabilirsiniz.
    •Huzurlu bir uyku için yastığınıza damlatabilir ya da ortam kokusu olarak buhurdanlıkla kullanabilirsiniz.
    •Sınav stresi yaşayan çocuklarınızın odasında kullanabilirsiniz.

 

Biberiye Esansiyel Yağı

Sadece doğal Biberiye Esansiyel Yağı içerir.

%100 Saftır.

Ingredients: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Latince isminin anlamı Deniz Şebnemi’dir. Derinden temizlik sağlar. Tarihte aşk iksirlerinin hazırlanmasında da kullanılan bu kokulu bitkinin zihni açtığına inanılır. Biberiye Öz Yağı, tazeleyici, enerji verici ve arındırıcı etkileriyle yorgunluğu gidermede yardımcıdır. Dikkat dağınıklığında konsantrasyonu arttırmaya destek olur.
Yağlı ve gözenekli ciltlerde etkilidir. Sivilce ve akneye yatkın ciltlere yönelik ürünlerde kullanımı yaygındır.
Yağlı ya da kuru saçlarda kullanılabilir. Saç ve saç derisinin sağlık kazanmasına, canlanmasına yardımcı olur.

 

Jojoba Yağı

Sadece soğuk pres doğal Jojoba Çekirdeği Yağı içerir. Sabit yağdır.

%100 Saftır.

Ingredients: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Amerika kıtasında yetişen çok dayanıklı bir çöl bitkisinden elde edilen Jojoba yağı ilk kez Kızılderililer tarafından kullanılmıştır. Cilde faydali doymamış yağ asitleri ve E vitamini bakımından çok zengin bir yağdır.
Jojoba Yağının yapısı cildinizin yağ bezlerinin salgısına çok benzer; bu nedenle her cilt tipi için mükemmel bir nemlendiricidir. Aslında Jojoba Yağı, bir yağ değil, daha çok bir çeşit sıvı balmumudur. Balmumu esterleri ihtiva ettiğinden, son derece dengeli bir maddedir, doğal olarak bozulmaya karşı koyar.
Saç ürünlerinde yoğunlukla kullanılır. Yıpranmış ciltte etkilidir.
Cilt temizliğinde, ciltteki kiri makyajı kolaylıkla temizler, cildin ferah, canlı, nemli kalmasını sağlar.

 

Buğday Tohumu Yağı

Sadece soğuk pres Buğday Tohumu Yağı içerir. Sabit yağdır.

%100 Saftır.

Ingredients: Triticum Vulgare Germ Oil

İçerdiği E vitamini nedeniyle çok değerli bir bitkidir. Cildi yenileyici özelliği bulunmaktadır. Yüzün ve vücudun E vitamin ihtiyacını tek başına karşılayabilir. B vitamini açısından zengindir. Kalsiyum, demir ve çinko minerallerini de bol miktarda barındırır. Sağlıklı saç için vazgeçilmez olan keratin, B ve E vitaminleri buğday yağında bol miktarda bulunur. Saç derisini ve saç tellerini beslemeye yardımcı olur.
Olgun ciltlerde, lekeli ciltlerde etkilidir. Kuru ciltlerde yumuşatıcı, besleyici ve doğal nemlendirici özelliğe sahiptir. Cildi besler, pürüzsüzleştirir.

 

SABİT (TAŞIYICI) YAĞLAR ;
Bitkinin meyve, tohum ve çekirdeğinden, sıcak ya da soğuk presleme yöntemi ile elde edilir. Sıcak yöntemde, yağdaki vitamin, mineral ve diğer sağlığa yararlı maddelerin yok olması sebebiyle soğuk presleme tercih edilir. Soğuk pres yağlar daha yüksek nitelikli ve daha yüksek oranda etken madde içerir. Gece veya gündüz, cilde direkt olarak seyreltmeden uygulanabilir.

ESANSİYEL (UÇUCU) YAĞLAR;
Milattan önce 3000 yılından beri bilinen, tıpta, alternatif tedavide ve kozmetikte kullanılan, bitkilerden buhar distilasyonu ve press yöntemi ile elde edilen esansiyel yağlardır.
Bitkilerin çiçek, meyve, kabuk, yaprak, kök, reçine ve odun kısımlarından elde edilebilir. Bitkinin kendinden 100 kat daha güçlü etkilere sahiptir. Bir damlası bile hormonları uyaracak kadar kuvvetlidir. Bu sebepten literatürler ışığında, bir uzmana danışarak sabit yağlarla doğru oranlarda karıştırılarak kullanılmalıdır.
Esansiyel yağlar gözle temas ettirilmemelidir.
Sabit yağlarla veya bitki suları ile karıştırılarak kullanılmalı ve %1-4 oranından yüksek oranlarda kullanılmamalıdır.
Hamile ve bebeklerde dikkatli kullanılmalıdır.
Güneşe maruz kalınacaksa öncesinde kullanılmamalıdır.

Tek Çekim
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun